KeyCreator licensz igénylése

 

KeyCreator licensz igényléséhez BME-s email cím szükséges. Ennek érdekében a Hallgatói Számítógép Központ (HSZK) honlapján az Online szolgáltatások listájából a másodikat

Szerverszolgáltatásunkhoz és az IIG által üzemeltetett
hallgatói szolgáltatásokhoz (wifi, VPN) online regisztráció

kell választani, amely a BME hallgatói account adminisztrációs oldalára vezet. Ide (a BME Neptun rendszerében érvényes) Neptunkóddal és jelszóval, valamint a BME és a HSZK felhasználói szabályzatának elfogadásával lehet belépni. Itt jelenik meg a HSZK URAL2 szeveréhez tartozó felhasználó név és email cím (…@hszk.bme.hu) valamint itt van lehetőség a megfelelő jelszó beállítására is. Az email fiók a HSZK honlapján az Online szolgáltatások listájában a Webmail pontból érhető el (új jelszó esetén csak egy-két óra elteltével). Ide fog megérkezni a KeyCreator letöltésének és telepítésének útmutatója is.

A Kubotek3D honlapján a Free Trial menüből a KeyCreator CAD/CAM pontot válasszuk. Töltsük ki az űrlapot a regisztrációhoz. Fontos, hogy a …@hszk.bme.hu email címet adjuk meg. (…, Company Name: BME; …, Why are you interested in a KeyCreator trial? I need it for studies.)

A regisztrációt követően a megadott email címre érkező levélben leírtak szerint kell eljárni. A Kubotek3D weblapján be kell állítani egy jelszót, majd be kell lépni az oldalra, és onnan lehet letölteni a szoftvert. A telepítést követően minden indításkor meg kell adni a regisztrált email címet és a Kubotex3D honlapján beállított jelszót.