Pót-pót zh előtti konzultáció kedden 16-18 között lesz a H épület 406-os termében (kis valószínűsége annak is van, hogy rosszul emlékszem és a H405a-t foglaltam le). Azt kérem, hogy készüljetek kérdésekkel.


Kijavítottam a 14. heti kiszh-kat, továbbá kiszámoltam a jegyeket. Fontos, hogy a kirakott eredmény csak tájékoztató jellegű, mert van rá esély, hogy valamelyik excel függvényben hiba van. A kiosztott pontok alapján a tárgykövetelményben foglaltak a mérvadóak.Felkerültek a pótzh eredmények is. Szerintem jól sikerültek. Ha a nagyzh követelmény és a hiányzás követelmény teljesül, akkor a 3 százalékos eredmény átlaga határozza meg a jegyeket a Vetier András honlapján található tárgykövetelményben foglaltak szerint.Pótzh előtti konzultációk: december 9 hétfő 18:00-tól T606 (inkább az első zh anyagából), december 10. kedd 18.00-tól H607 (inkább a második zh anyagából). Ezenkívül ha sürgős kérdésetek van, akkor írjatok nyugodtan email-t. Továbbá kedden 12:45-13:45 között fogadóórám van, akkor is elérhető vagyok. Utolsó héten még lesz kiszh, házit a megszokott helyen találjátok. Szombat estére igérem, hogy minden megírt kiszh-t kijavítok és felrakok a honlapomra.


Kicsit megváltozott a ti javatokra a négyzetes kompenzáció. Ha az egyik zh 17 pontos de a másik legalább 18 vagy ha 16 pontos az egyik de a másik legalább 20, vagy ha az egyik 15 pontos de a másik legalább 24 pontos, illetve ha az egyik 14 pontos de a másik legalább 30 pontos akkor teljesítettnek vesszük a nagyzh követelményt.


Akinek a fentiek alapján nem teljesült a féléve az ne csüggedjen. Még van pót zh, ahol is mindkét zh-t lehet pótolni vagy javítani. Továbbá van pót-pót zh is, ahol a két rész közül az egyiket lehet pótolni. Az újraírt zh mindig felülírja a régit, az új pontokra is vonatkozik a fenti négyzetes kompenzáció. Jövőhéten hétfőn és kedden délután lesz pót zh konzultáció. Részleteket később írok. Továbbá most szerdán 18-tól is kereshettek kérdésekkel a fogadóórámban.


A feladatok nagyrészének megoldása felkerült (hibák most is lehetnek bennük). Jó tanulást kívánok!


Többekkel beszélgetve kiderült, hogy a fogadó órám nem igazán jó nektek. Így felajánlom, hogy szerdán 18:00-19:00 között is kereshettek kérdésekkel a szobámban (H épület V. emelet folyosón belül a harmadik ajtó jobbra).


Szeretném felhívni a figyelmeteket erre az ingyenes konzultációs lehetőségre: MMM link. Itt oldott hangulatban matematikus hallgatóknak tehetitek fel kérdéseiteket. Javaslom éljetek a lehetőséggel. Természetesen a fogadó órámban (kedd 12:45-13:45) és a fenti időpontban engem is kereshettek, email-ekre pedig mindig nyitott vagyok. A második zh és pótzh-k előtt lesz kifejezetten A4 konzultáció is.


!!!!!Készültek megoldások a feladatsorokhoz (sok évvel ezelőtti gyakorlatvezetők munkáját néztük át és egészítettük ki). A feladatsorok mellett elérhetőek. Még nem teljesek, és tartalmazhatnak hibákat (kevés időnk volt az átnézésre), de mindenképpen hasznos a felkészüléshez. !!!!!


Rengeteg hasznos informació az előadó honlapján (követelmények, minta zh stb.)

Feladatsorok

Információk a csoportomnak (gyakorlat anyagok, házik, megjegyzések stb.)

Eredmények kedd 14:15

Eredmények kedd 16:15

Eredmények csütörtök 8:15