Alul olvashatóak az excel zh eredményei. Nagyon sokan elrontottátok az első feladatot. A fő hiba az volt, hogy nem az eloszlásfüggvények inverzeibe helyettesítettétek a Vél() függvényt. A második feladatot sokan nem tudtátok. A harmadik feladat jól ment.


Excel zh eredmények

Tárgyhonlap

PSPP manual

Jó statisztika forrás (adatok, tananyagok stb.)


A félév során 4 darab 5 pontos házit kaptok, továbbá írni fogtok egy 30 pontos zárthelyit a 7. héten. Az összesen szerezhető 50 pontból 30%-ot el kell érni. Fontos, hogy a házik esetenként új tananyagot is tartalmazhatnak, így célszerű őket határidőre elkészíteni (lemaradást elkerülendő). Mindazonáltal a zh és a házi is pótolható illetve javítható (a 4 darab házit csak egyben lehet javítani 4 új feladat beadásával).


Megjegyzem, hogy a PSPP-nek letölthető Windows-on futó változata is. A házit így word-ot (vagy OpenOffice-t) is bevetve Windows alatt is meg lehet írni.


Alul olvashatóak a zh eredmények. Fontos, hogy a két csoportnak eltérő volt a pontozása (pl a szerdai csoportnak nem volt harmadik kérdése). Aki javítani szeretne a zh-n vagy a leckén, az írjon nekem email-t ezügyben!


Eredmények

Első gyakorlat

Második gyakorlat

Harmadik gyakorlat

Negyedik gyakorlat

Ötödik gyakorlat

Hatodik gyakorlat