BME Matematika Intézet
Könyvtár
Hírek, információk ° Könyvtárunkról ° Galéria
1111 Budapest,
Egry József u. 1. "H" ép.
III. em. 304.

Tel.: 1/463-1111/5824
E-mail
Nyitva tartás:

hétfő-csütörtök:
9.00-16.30
péntek:
9.00-14.00
ebédidő: 12.30-13.00


A Könyvtár könyvkatalógusa ° Folyóiratkatalógus ° Műegyetemi matematika jegyzetek ° On-line folyóiratok
könyvkeresés ° folyóirat(cikk)-keresés ° hivatkozás-keresés, tudománymetria ° publikációs adatbázisok

elektronikus adatbázisok ° matematikai adatbázisok °
open access

on-line katalógusok ° a Könyvtár adatbázisai

KOHA könyvtári katalógus-rendszerünkről


Üdvözöljük a BME Matematika Intézet Könyvtárának honlapján!
  A felső menüsorban - a "Hírek, információk" alatt - a Könyvtárral kapcsolatos híreket találhatunk. A "Könyvtárunkról" és a "Galéria" linkekre kattintva közelebbről is megismerkedhetünk Könyvtárunkkal.
  "A Könyvtár könyvkatalógusa" az on-line könyvkatalógushoz vezet el, ahol a Könyvtár teljes könyvállományában kereshetünk. A "folyóiratkatalógus" is magában foglalja a teljes folyóirat-állományt. "Műegyetemi matematika jegyzetek" cím alatt pedig az oktatásban széles körben használt anyagok találhatók. Az "On-line folyóiratok" alá a nagy, külföldi adatbázisokon kívüli, érdekesebb linkeket gyűjtünk össze.
  Az alsó menüsor linkjeire kattintva segítséget kaphatunk a könyv-, folyóirat-, hivatkozás- kereséshez; nyílt hozzáférésű (open access) és speciális matematikai adatbázisok eléréséhez. Az "on-line katalógusok"-ra kattintva magyarországi matematikai (vagy jelentős matematikai gyűjteménnyel bíró) könyvtárak honlapjainak, on-line katalógusainak gyűjteményét találjuk. "A Könyvtár adatbázisai" a Könyvtár saját adatbázisait tartalmazza.