Jelentkezés módja, határidők

Jelentkezés módja, határidők

 A Neptun főmenüjének  Ügyintézés  pontjából válaszd a  Kérvények  alpontot.

056G Jelentkezés matematika szintrehozó tanfolyam 2018.

kérvény kitöltésével történik a jelentkezés.

A tanfolyam kétféle tematikával indul, amelyek közül a BME Alfa interaktív gyakorlófelületen önálló munkával élért eredmények alapján javasoljuk a választást (ingyenes regisztráció szükséges az interaktív gyakorlófelületre). A szintre hozó kurzust azoknak ajánljuk, akik a mintadolgozatot (ún. „próbatesztet”) 60% (36 pont) alatt teljesítik, míg a haladó kurzust azoknak, akik elérik a 60%-ot (36 pontot).

A jelentkezésnek (vagyis a kérvény elküldésének) a határideje:

augusztus 17. (péntek éjfél).

A tanfolyam önköltséges, díja 26.000 Ft. A díjat a Neptun rendszerben kell átutalni, ahol a fizetési kötelezettség e kérvény elküldését követően automatikusan meg fog jelenni, a Pénzügyek / Befizetések menüpontban Matematika szintrehozó címen.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a befizetéshez előzetesen gondoskodni kell arról, hogy a Neptun gyűjtőszámláján rendelkezésre álljon ez az összeg. A gyűjtőszámlára történő utalás módjáról az alábbi honlapon tájékozódhat:

http://www.kth.bme.hu/hivatal/hirdetmenyek/aktualis/796/

A jelentkezéseket a kérvény elküldését követően (a befizetés teljesítésétől függetlenül) regisztráljuk. A jelentkezések alapján kialakított beosztásról az időpont és a helyszín megadásával augusztus 19-én, illetve 24-én e-mailben küldünk tájékoztatást.

Bármilyen kérdés, porbléma esetén írjon : kecsap@math.bme.hu