Jelentkezés módja, határidők

Jelentkezés módja, határidők

 

A Neptun főmenüjének Ügyintézés pontjából válaszd a Kérvények alpontot.

056K Jelentkezés matematika tanfolyamra

kérvény kitöltésével történik a jelentkezés.

A tanfolyam kétféle tematikával indul, amelyek közül a BME Alfa interaktív gyakorlófelületen önálló munkával élért eredmények alapján javasoljuk a választást (ingyenes regisztráció szükséges az interaktív gyakorlófelületre). A szintre hozó kurzust azoknak ajánljuk, akik a mintadolgozatot (ún. „próbatesztet”) 60% (36 pont) alatt teljesítik, míg a haladó kurzust azoknak, akik elérik a 60%-ot (36 pontot).

A jelentkezésnek (vagyis a kérvény elküldésének) a határideje:

augusztus 23. (vasárnap) éjfél. A hétvégi csoportba augusztus 27. (csütörtök) éjfélig lehet jelentkezni.

A tanfolyam önköltséges, díja 26.000 Ft. A díjat a Neptun rendszerben kell befizetni, ahol a fizetési kötelezettség e kérvény elküldését követően automatikusan meg fog jelenni, a Pénzügyek / Befizetések menüpontban Matematika szintrehozó címen.

A befizetés legegyszerűbben bankkártyával oldható meg, ennek módjáról az alábbi honlap ad tájékoztatást:

https://www.kth.bme.hu/document/2312/original/Bankkartyas_fizetes_201909...

Másik befizetési lehetőség az átutalás, ami két lépésből áll. Először az ún. gyűjtőszámlára kell átutalni az összeget. Meg kell várni, hogy ez a gyűjtőszámlán megjelenjen (ami néhány napot is igénybe vehet). Ezt követően a kiírt tétel befizetése során a fizetés módjaként „gyűjtőszámlás fizetést” kell választani.

A gyűjtőszámlára történő utalás részleteit az alábbi honlap tartalmazza:

https://kth.bme.hu/document/1713/original/TR_befizetes_szamla_igenyles.pdf

A jelentkezéseket a kérvény elküldését követően (a befizetés teljesítésétől függetlenül) regisztráljuk. A jelentkezések alapján kialakított beosztásról az időpont és a helyszín megadásával augusztus 24-ig (ill. augusztus 28-ig) e-mailben küldünk tájékoztatást.

Szükség esetén, térítés ellenében kollégiumot is tudunk biztosítani a tanév kezdete előtti időszakra.

A Vásárhelyi Pál Kollégium első emeletén négyágyas szobákban tudjuk biztosítani az elhelyezést az 1. kurzusra. A szobákban zuhanyzó és hűtő van, ágyneműt és ágyneműhuzatot biztosítunk.
Az elhelyezés bruttó 2000 Ft-ba kerül éjszakánként. A résztvevőknek egy nyilatkozatot kell aláírniuk, amiben vállalják, hogy a szállásdíjat a Neptun rendszeren keresztül fogják kifizetni.

A Vásárhelyi Pál Kollégium honlapja: http://vpk.bme.hu

Bármilyen kérdés, porbléma esetén írjon : kecsap@math.bme.hu