Alumni köszöntő

Kedves volt Hallgatónk! Kedves Érdeklődők!

Üdvözlöm Önt a Matematika Intézet Öregdiák portálján.

A Intézet 1996-ban alakult meg, a matematikusképzés első évfolyama 1997-ben indult el, tovább gazdagítva a BME képzési kínálatát. Így mára a kiosztott diplomák, PhD fokozatok száma igen jelentőssé vált. A hozzánk eljutott információk szerint végzett hallgatóink közül sokan fontos szerepet töltenek be a tudomány, a társadalom és a gazdasági élet számos területén, itthon és külföldön egyaránt.

Ezzel az oldallal, az alumni mozgalom és szervezet létrehozásával célunk, hogy a volt diákjainkkal való kapcsolattartást megkönnyítsük, rendszeressé tegyük. Reményeink szerint elősegítjük a végzettjeink közötti kapcsolatok felfrissítését, szorosabbá, rendszeressé tételét is.

Bízunk abban is, hogy a személyes kapcsolatokon túl a szakmai kapcsolatok is bővülhetnek, mélyülhetnek. Végzett diákjaink munkaerőpiacon szerzett tapasztalatait, visszajelzéseit megismerhetjük és így beépíthetjük a képzéseinkbe. A hallgatóink Önöktől hasznos információkhoz juthatnak például az elhelyezkedésekkel, a legaktuálisabb szakmai kihívásokkal kapcsolatosan.

Bízom benne, hogy minél több volt hallgatónk csatlakozik az alumni szervezethez, egymást is bíztatják majd erre és szívesen olvassák majd a tőlünk kapott információkat, részt vesznek a rendezvényeinken.

Az űrlap kitöltésével tudja jelezni csatlakozási szándékát.

Horváth Miklós, intézet igazgató