Felhívás 2019

 

Felhívás 2019

 

Alapképzésre* felvett hallgatóknak

KECSAP Programban való részvételre

 

Gyere el nyárvégi tanfolyamunkra, ismerkedj meg a BME Alfa gyakorlófelülettel és vegyél részt az első oktatási héten tartott konzultációkon. Oktatóink segítségével felveheted a fonalat, javíthatsz, csiszolhatsz matektudásodon, érdekes és új dolgokat tanulhatsz, amire bizony nagy szükséged lesz már az első oktatási héten! Ugyanis 2019. első oktatási hetében fogod megírni a nulladik zárthelyit , ami középiskolai matematikai ismereteidet kéri számon.

A tanfolyam önköltséges, 26 000 Ft-ba kerül.

Miből áll a KecsAp program?

  • 24 tantermi órából a nyár végén, amelyhez példatárat is kapsz,
  • 8 óra tantermi konzultációból az első oktatási héten.

Nem tudod eldönteni, hogy beiratkozzál-e?

Tégy egy próbát! Regisztrálj a BME Alfa  honlapon és oldd meg a nulladik minta zárthelyi feladatait. Amennyiben ez nem sikerül legalább 60%-os eredménnyel, akkor szükséged van a KecsApra.

Ha jobb, mint vártad, akkor is tudunk még újat mutatni. Fejlődj tovább, szerezz bővebb ismereteket! Segítségünkkel a legjobbak közé is kerülhetsz.

Nem budapesti vagy?

Szükség esetén, térítés ellenében kollégiumot is tudunk biztosítani a tanév kezdete előtti időszakra. Az augusztus 27-30 közötti időtartamban a Vásárhelyi kollégium (cím: Budapest, 11. kerület, Kruspér utca 2.) négyágyas szobáiban tudunk szállást adni.

A szobákban zuhanyzó és hűtőszekrény van, ágyneműt és ágyneműhuzatot biztosítunk. A szállás bruttó 2000 forint éjszakánként amit a Neptun rendszeren keresztül kell kifizetni, erről egy nyilatkozatot kell aláírni.

A kollégiumba augusztus 26 hétfő 12-től lehet beköltözni.

 

Meghirdetett kurzusokról ITT, a jelentkezés módjáról, határidőkről ITT tudsz tájékozódni.

*: Alapképzésre felvett hallgatók mellett várjuk a számítógépes és kognitív idegtudományi, illetve az egészségügyi mérnök mesterszak hallgatóit is.

Ha bármilyen kérdésed, problémád van a tanfolyammal kapcsolatosan, keresd bátran a szervezőket az alábbi címen :

   kecsap@math.bme.hu

Gratulálunk sikeres felvételidhez! Kellemes nyári pihenést kívánnak:

a KecsAp program szervezői