Jelentkezés módja, határidők

Jelentkezés módja, határidők

 A Neptun főmenüjének  Ügyintézés  pontjából válaszd a  Kérvények  alpontot. A kitölthető kérvények listájában kattints az alábbi címűre:

056F Jelentkezés matematika szintrehozó tanfolyamra 2017

Ebben a kérvényben jelezheted, hogy melyik kurzust, illetve melyik szintet választod, valamint azt is megadhatod, hogy igényelsz-e kollégiumot*. Lehetőleg tüntesd föl azt is, hogy milyen eredménnyel oldottad meg az Alfa honlapon szereplő próba zh-kat. Ezután a kérvény elküldésével jelentkezhetsz a tanfolyamra.

A tanfolyamra való jelentkezés határideje:

2017. augusztus 18. (péntek) éjfél.

2. turnusra (hétvégi oktatással) jelentkezési határidő meghosszabbítva:

2017.  augusztus 24. (csütörtök) éjfél 

A csoportbeosztást augusztus 21-én, illetve augusztus 25-én tesszük közzé a tanfolyam honlapján.

A tanfolyam díjának befizetéséhez a főmenü  Pénzügyek  pontjának  Befizetések  alpontját kell választani, itt fog megjelenni a

Matematika szintrehozó

című tétel, ami a kérvény leadásakor automatikusan létrejön. A sor végén állítsd be a jelölőnégyzetet, majd a [Befizet] gombbal kezdeményezd a tétel befizetését. Ennek határideje:

2017. augusztus 27. (vasárnap) éjfél. 

A befizetés csak akkor lesz sikeres, ha az ún. gyűjtőszámládon már megvan a befizetendő összeg fedezete. A gyűjtőszámla feltöltésének módjáról a Központi Tanulmányi Hivatal (KTH) hirdetményében olvashatsz a

http://www.kth.bme.hu/hivatal/hirdetmenyek/aktualis/796/

címen.

Ha bármilyen kérdésed, problémád van a tanfolyammal kapcsolatosan, keresd bátran a szervezőket a kecsap@math.bme.hu címen.

 

* A kollégiumi elhelyezés a Vásárhelyi Pál kollégiumban fog történni, 1800 Ft/fő/éj áron. Beköltözés: augusztus 22-én egész nap lehetséges.