Szilágyi Brigitta (Geometria Tsz.) Bonis Bona Díjat kapott

Szilagyi Brigitta, a Geometria Tanszék munkatársa az Emberi Erőforrások miniszterétől BONIS BONA - A NEMZET TEHETSÉGEIÉRT díjat kapott a ,,Kiváló Tehetségfejlesztő" kategóriában. A díjat június 16-án az Akadémián rendezett Tehetséggálán vette át.

"A fiatalok teljesítménye mögött mindig ott van az őket segítő pedagógus, tehetségsegítő szakember munkája" - mondta Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért elnevezésű díjak átadásán pénteken, a Magyar Tudományos Akadémián. "A teljesítményhez a fiatalok tehetsége önmagában nem elég, mindig szükség van a szakemberre, aki időben felismeri a tehetséget, és megadja a személyre szabott segítséget annak kibontakoztatásához" - mondta.

Az államtitkár úgy fogalmazott: "ma azokat a pedagógusokat, segítőket ismerjük el, akik nemcsak a kötelező feladatukat végzik el, hanem többlet energiát, többlet odafigyelést adnak", akik munkájukat nemcsak elvégzik, de feladatukat magas színvonalon, igényesen látják el.

A díjról további információ:
http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/csalad-es-ifjusagugyert-felelos-allamtitkarsag/hirek/a-fiatalok-teljesitmenye-mogott-mindig-ott-van-az-oket-segito-szakember